پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۵ آبان ۱۳۹۱، ۱۶:۴۵

نماینده مردم نیکشهر در مجلس خواستار حذف مدارس کپری و نوسازی مدارس خشت وگلی شد

نماینده مردم نیکشهر در مجلس خواستار حذف مدارس کپری و نوسازی مدارس خشت وگلی شد

نیکشهر - خبرگزاری مهر: نماینده مردم ایرانشهر، سرباز، نیکشهر و دلگان در مجلس شورای اسلامی خواستار حذف مدارس کپری و نوسازی مدارس خشت و گلی در نیکشهر شد.

به گزارش خبرنگار مهر، محمد سعید اربابی ظهر دوشنبه در جلسه شورای اداری و معتمدین بخش بنت اظهار داشت: فضاهای آموزشی نامناسبی در این منطقه وجود دارند که باید هرچه سریعتر بازسازی شوند.

وی گفت: وجود بیش از 20 فضای کپری و بیش از 300 فضای نامناسب آموزشی خشت و گلی استیجاری و دو شیفته نمونه ‌ای از بی توجهی به مسائل آموزشی است که باید سریع اعتبار لازم برای نوسازی اختصاص یافته و مدارس کپری نیز حذف شوند.

وی همچنین با اشاره به تعرفه برق در این منطقه افزود: یکی از مهمترین نیازهای مردم نیکشهر کاهش تعرفه برق است زیرا هزینه ‌های سنگین برق مشکلاتی را برای مردم به وجود آورده است.

نماینده مردم ایرانشهر، سرباز، نیکشهر و دلگان در مجلس شورای اسلامی به مشکل بی آبی مردم نیز اشاره کرد و بیان داشت: اداره آب و فاضلاب روستایی با کمبود شدید اعتبارات مواجه است که مسئولان باید هر چه سریعتر برای آبرسانی به روستاها و اختصاص اعتبار برای ناوگان آبرسانی سیار و افزایش تانکرها اقدام کنند.

وی همچنین به احداث جاده بنت به کوچینک و اتصال به جاده ترانزیتی اشاره کرد و گفت: احداث این محور موجب کاهش هزینه ‌های سوخت و حمل و نقل آسان و جابجایی کالا و مسافر می ‌شود.

وی افزود: با احداث این محور بخش بنت از بن بست خارج شده و مردم از پیچ ‌های تند و سربالایی و سراشیبی محور حادثه آفرین و نامناسب بنت به نیکشهر رهایی خواهند یافت.

کد خبر 1736548

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha